Prezentare Maestro Business Center

VideoPlayer

Livrat in aprilie 2006, centrul de afaceri Maestro Business Center a devenit un punct de reper pe piata spatiilor office din Cluj Napoca oferind in premiera standarde si facilitati de clasa A.

Sloganul Maestro Business Center, "Roots for success", surprinde esenta centrului de afaceri, aceea de spatiu in care poti evolua, si este o declaratie de profesionalism, dinamism si cooperare.

Cladirea Maestro Business Center este o desfasurare verticala pe parter + 9 etaje de birouri si un nivel in subsol care adaposteste parcarea imobilului. Suprafata medie pe nivel este de 993 mp la etajele inferioare, micsorandu-se catre 750 mp - 500 mp la etajele superioare iar cea desfasurata de peste 10.000 mp.

Constructia cuprinde un ansamblu format din trei corpuri organizate in jurul curtii interioare: un corp principal cu regim de inaltime S+P+9, situat spre b-dul 21 Decembrie, spre sud un corp cu regim de inaltime S+P+4, acestea fiind legate printr-un al 3-lea corp S+P+6. Spatiul interior al Maestro Business Center este proiectat ca sistem "OPEN SPACE" cu o mare flexibilitate in amenajari si compartimentari ulterioare in functie de cerintele clientilor.

Elementul cel mai spectaculos al arhitecturii centrului de afaceri il constituie peretele cortina realizat in sistem Shuco F50 + dinspre intrarea principala din Bulevardul 21 Decembrie cu aspectul ei de mantie ce alterneaza panouri de sticla de culoare albastra si verzuie, cu un grad mai mic sau mai mare de opacitate, conferind o senzatie de viu, de structura organica. La exterior alaturi de peretele cortina la realizarea armoniei cromatice pe aripile laterale concura si placajul Proderma in sistem fatada ventilate in nuante de maro, pavaje de piatra naturala, copertine metalice din aluminiu cu sticla securit.

Locatie centrala

Maestro Business Center este situat in zona centrala a municipiului Cluj-Napoca cu acces catre 2 dintre cele mai importante artere de circulatie, Bulevardul 21 Decembrie si Calea Dorobantilor, amplasamentul centrului de afaceri prezentand (cateva) avantaje:

  • apropierea de centrul orasului unde sunt prezente institutiile reprezentative ale administratiei locale si judetene, precum Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Primaria, Prefectura dar si in zona Tribunalului Cluj
  • acces facil la mijloacele de transport in comun, patru statii cu numeroase linii gasindu-se la circa doua minute
  • acces facil catre Aeroportul Cluj-Napoca cat si catre iesirea spre alte localitati

Concept

Cladirea Maestro Business Center a fost proiectata ca un "centru de afaceri multifunctional", caracter imprimat de functiunile multiple dezvoltate in zona de business si zona comerciala:

  • la subsol garaj propriu, spatii tehnice, adapost de protectie civila
  • nivelul parter permite accesul public in corpul P+9E, aflat spre b-dul 21 Decembrie 1989, la o reprezentanta bancara, intr-un hol de distributie spre birourile aflate la nivelele superioare, la restaurant si la English Bar
  • nivelele superioare deservesc functiuni legate de birouri
  • la ultimul nivel al cladirii (etaj 9), Sala de Conferinte cu o capacitate de 70 de persoane isi asteapta Partenerii cu o dotare tehnica si logistica adecvata, compusa din echipamente de videoproiectie si de sonorizare: videoproiector, ecran videoproiector, microfoane, flipchart, etc.